Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

Dates i horaris comercials durant la campanya nadalenca

Sant Quirze autoritza l'obertura dels comerços els dies 7 i 14 de desembre, a més dels dies d'obertura general a tot arreu


Dates i horaris comercials durant la campanya nadalenca

El calendari que fixa anualment la Generalitat estableix els vuit diumenges i festius d’obertura comercial autoritzada per a tot Catalunya. En el calendari per al 2014 queden fins a final d’any: 6, 8 i 21 de desembre i per l’any 2015 en la campanya de Reis i d’inici de les rebaixes: 5 i 11 de gener.

A més, i seguint  les recomanacions del Consell de Garanties Estatutàries, la nova Llei d’Horaris afegeix dos dies més al calendari comercial, que l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha fixat, en funció del màxim aprofitament comercial, el 7 i 14 de desembre com a festius d’obertura comercial autoritzada.

No obstant això, els comerços romandran tancats els dies 25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i, els dies 24 i 31 de desembre, els establiments avançaran l’horari de tancament a les 20 hores.

Exclusions de l’horari general

La Llei preveu diversos supòsits d’exclusió de l’horari general, com l’exclusió dels establiments de venda personalitzada o autoservei que siguin petites i mitjanes empreses i que no pertanyin a grups o cadenes de distribució, sempre i quan no superin els 150 metres quadrats i tinguin una oferta orientada als productes d’alimentació.