Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avisos

Continua activat, en fase d'alerta, el pla d'emergència municipal per inundacions

Extremeu les precaucions, ja que l'episodi d'intenses pluges continuarà com a mínim fins demà i pot intensificar-se


Continua activat, en fase d'alerta, el pla d'emergència municipal per inundacions

El pla d'emergència municipal per inundacions continua actiu, en fase d'alerta, i ho estarà en les properes hores. L'Ajuntament fa un seguiment preventiu de la situació des de l'inici d'aquest episodi d'intenses pluges, però és importantíssim que tothom observi les recomanacions de seguretat més bàsiques en cas d'aiguat. Les trobareu en aquest enllaç.

És importansíssim fer cas de les indicacions dels agents de l'autoritat i dels serveis d'emergència i no intentar passar per cap lloc que hagi estat tallat.

És recomanable no realitzar activitats a l’aire lliure i evitar desplaçaments, si no és imprescindible, donades les previsions de pluja intensa. Si us heu de desplaçar, circuleu amb precaució. Tingueu present que aquesta situació és general arreu de Catalunya i que us podeu trobar problemes si sortiu de Sant Quirze. Aquí trobareu informació actualitzada sobre la situació.

Malgrat que la previsió meteorològica apunta que la situació podria millorar aquest dilluns, es preveu que aquest diumenge i a la matinada de dilluns encara hi haurà aiguats molt intensos arreu del país, localment en forma de tempesta.