Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

El Gran Recapte 2014 recull a Sant Quirze més de 13.000 quilos d'aliments

Agraïment als organtizadors, voluntaris i establiments comercials


El Gran Recapte 2014 recull a Sant Quirze més de 13.000 quilos d'aliments

El Gran Recapte 2014 ha aconseguit recollir a Sant Quirze del Vallès un total de 13.300 quilos d'aliments. Cinc establiments comercials del municipi hi van participar: Bismarck, Àrea de Guissona, Xurrero, Coviran i Alcampo. Entre els quatre primers van reunir 2.200 quilos de menjar. A l'Alcampo se'n van recollir 11.000 quilos.

La regidora de Benestar de l'Ajuntament, Míriam Casaramona, ha destacat "la solidaritat dels santquirzencs i de les santquirzenques, que queda demostrada cada cop que se'ls convoca a donar ajut als que ho necessiten". Casaramona ha afegit que "cal fer un agraïment molt especial als organitzadors del Recapte i a tots els voluntaris que han fet possible aquest èxit, així com la col·laboració dels establiments comercials".

Els organitzadors, de la seva banda, també han agraït la col·laboració de tothom, especialment dels coluntaris i dels centres comercials. El Gran Recapte ha estat organitzat pel Banc dels Aliments de Catalunya i en aquesta edició ha aconseguit superar el volum recollit, tot arribant als quatre milions de quilos.

 

Més informació