Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Sant Quirze Té Vida organitza la visita dels Reis a casa

Les sol·licituds es poden enviar a santquirzetevida@gmail.com a partir del dia 5 i fins al 15 de desembre


Sant Quirze Té Vida organitza la visita dels Reis a casa

Ja queda poc per la nit més màgica de l'any. Els nens i nenes esperen amb il·lusió l'arribada dels Reis d'Orient i per aquesta nit tan màgica, com cada any, l’entitat Sant Quirze Té Vida es posa en contacte amb Ses Majestats per demanar si poden fer alguna visita a les llars de Sant Quirze. Com a novetats, les famílies interessades s’hauran d’inscriure per correu electrònic a santquirzetevida@gmail.com del 5 al 15 de desembre.

Com l’any passat, l’entitat demana un donatiu de 20€ a les famílies que demanen la visita dels Reis. Tots els diners recaptats es destinaran a comprar motxilles per a nens i nenes de famílies desafavorides, que seran lliurades al Departament de Benestar Social de l’Ajuntament. Si esteu interessats o interessades, podeu demanar aquest servei a santquirzetevida@gmail.com tot indicant en l’assumpte del missatge “Reis a Casa”.

És una nit molt llarga, i malauradament no podran lliurar personalment totes les joguines. Per tant, la llista de les persones que rebran la visita es confeccionarà per rigorós ordre d'inscripció i estarà limitada a 40 domicilis. Per raons logístiques, l'entitat que organitza l'activitat no visitarà les Fonts.