Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Últims dies per a l'adquisició d'entrades per assistir al Cicle de Cinema Infantil de Nadal

Les sessions, adreçades al públic familiar, seran gratuïtes


Últims dies per a l'adquisició d'entrades per assistir al Cicle de Cinema Infantil de Nadal

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès organitza durant el període nadalenc un Cicle de Cinema Infantil a la Patronal perquè infants i famílies puguin gaudir de diverses propostes cinematogràfiques. Les projeccions tindran lloc els diumenges 21 i 28 de desembre i 4 de gener, a partir de les 12:00 hores, a la Sala Històrica de la Patronal. L’assistència és gratuïta però l’aforament limitat a 200 persones. Les persones interessades en assistir-hi, podran reservar la seva localitat mitjançant un formulari que trobareu en aquesta notícia fins al divendres 12 de desembre. D’altra banda, si hi ha places vacants, s’adjudicaran mitja hora abans de l’inici de cada sessió.

La programació del Cicle és la següent:

Diumenge 21 de desembre:
Bola de Drac Z: La batalla dels Déus


Argument: La història se situa després de la saga del Monstre Bu. L’acció comença quan en Bills, Déu de la destrucció que manté l’equilibri a tot l’univers, desperta després d’un llarg son. El Déu s’emociona quan el seu company Wiss li fa saber que un superguerrer ha derrotat en Freezer i busca en Son Goku per veure si és un rival prou fort. Veurem desfilar per la pantalla a la majoria de personatges principals de la sèrie, amb moments hilarants, emocionants i èpics. (No recomanada per a menors de 12 anys)

Diumenge 28 de desembre
Doraemon i el Petit Dinosaure


Argument: En Doraemon i tota la colla viuen una nova aventura que els trasllada a l'època que els dinosaures dominaven la Terra. En una excavació, en Nobita troba un ou del qual naixerà un futabasaure, una espècie autòctona del Japó. El petit dinosaure, de nom Pisuke, creix tant que decideixen tornar-lo al seu hàbitat amb la màquina del temps. Però tot seria més senzill si la màquina del temps no s'hagués fet malbé! Als nostres amics els esperen moltíssimes aventures prehistòriques entre tota mena de dinosaures... I no només això: hauran d'evitar que els caçadors capturin el simpàtic Pisuke!
(Autoritzada per a tots els públics)

Diumenge 4 de gener
L’Abella Maia, la pel·lícula


Argument:  La curiosa i divertida abella es veurà implicada en trepidants situacions ajudada pel seu amic de l'ànima Willi i el sàvia i riallera llagosta Flip, a qui se sumaran nous personatges com el despistat Crawley, la manaire Zumbina o l'enèrgic borinot Sting. El director és Alex Stadermann, expert en cinema d'animació, que ha treballat en Ga'Hoole, la leyenda de los guardianes i Peter Pan en Regreso al País de Nunca Jamás.
(Autoritzada per a tots els públics)

Com reservar les entrades?

-    Mitjançant aquest enllaç podeu accedir al formulari de reserva d’entrades.
-    Podeu demanar fins a un màxim de 8 entrades per sol·licitant.
-    El tràmit en línia estarà actiu fins al 12 de desembre.
-    A partir del dimarts 16 de desembre i fins el divendres 19 podreu anar a buscar les entrades a la recepció de l’Ajuntament.
-    Les persones que no vinguin a buscar les entrades en aquest període de temps, les perdran.
-    Les entrades sobrants es donaran per rigorós ordre d’arribada el mateix dia de la projecció mitja hora abans del seu inici.
-    Aquesta activitat gratuïta va adreçada, especialment, als veïns i veïnes de Sant Quirze i les seves famílies. Per tant, tindran prioritat en aconseguir entrades.