Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Sant Quirze del Vallès encén els llums de Nadal per donar ambient i animar el comerç

Fins al 6 de gener als principals carrers i punts de pas del municipi


Sant Quirze del Vallès encén els llums de Nadal per donar ambient i animar el comerç

Sant Quirze del Vallès ha encés aquest vespre del 5 de desembre els llums de Nadal als principals carrers i punts de pas del municipi. La tradicional ornamentació dotarà d'esperit festiu, fins al proper 6 de gener, els comerços del municipi en aquests dies de compres.

Els carrers i llocs guarnits per l'Ajuntament de Sant Quirze són: rotonda carrer Vila Puig amb ronda Arrahona, avinguda Pau Casals, església de Los Rosales, Parc de les Morisques, rotonda de l'avingdua d'Egara, rotonda de Can LLobateres, rotonda de Can Pallars, rotonda del carrer Castanyers, passeig de Can Barra, Les Fonts, rotonda del Camí del Mas, avinguda del Camí del Mas, rotonda Arrahona amb carrer Priorat, rotonda avinguda del Vallès amb avinguda del Camp i carrer Pintor Vila Puig.

A més, els comerços de la Rambla Lluis Companys, entre l'avinguda del Camí del Mas i l'avinguda deñls Països Catalans, s’han posat d’acord per il·luminar, guarnir i posar megafonía al seu tram de carrer.

Segons ha manifestat la regidora de Comerç, Míriam Casaramona, “es tracta de potenciar l’activitat econòmica, de manera que donem suport als comerços locals, guarnint els carrers d’esperit nadalenc i fent que sigui agradable estar al carrer, voltar, veure aparadors i conèixer l’àmplia oferta de productes de què disposen”.

En la mateixa línia, Casaramona, ha insitit en la importància d’organitzar aquests esdeveniments “que fomenten la dinamització comercial i alhora potencien la identitat de poble. Aquests dies hem de gaudir del nostre comerç i participar també de les iniciatives que s’organitzen per aquestes dates”.

L'horari de la il·luminació serà tots els dies, feiners i festius, de 17.30 a 23 hores.

 

Àlbum de fotos de l'enllumenat d'enguany.