Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Seguretat Ciutadana

Policia Local i Mossos d'Esquadra realitzen l'operació "Grèvol" a Sant Quirze del Vallès

Dispositiu especial de seguretat pública durant la campanya comercial de les festes nadalenques


Policia Local i Mossos d'Esquadra realitzen l'operació "Grèvol" a Sant Quirze del Vallès

La Policia Local de Sant Quirze del Vallès, en col·laboració amb el cos dels Mossos d'Esquadra, realitzen un any més el dispositiu "Grèvol". L'operació, la part més visible de la qual són les patrulles conjuntes, té la missió d'incrementar la seguretat pública durant la campanya comercial de les festes nadalenques.

L'operació "Grèvol" té un component preventiu molt marcat, amb consells als comerciants sobre les mesures de seguretat que cal adoptar especialment durant aquest dies, en el quals s'incrementa l'activitat a les botigues. Els agents visitaran els comerços i s'entrevistaran amb els responsables de cada establiment, per recordar-los detalls importants en l'àmbit de la seguretat.

Aquesta tasca és complementarà amb una vigilància més intensa de tota la zona comercial del poble, que continuarà operativa fins passades les festes nadalenques.

Incrementar els nivells de protecció davant de possibles delictes, per a aconseguir fer de Sant Quirze un municipi segur per als seus ciutadans i visitants, és un dels eixos de treball de la Policia Local, en el qual s'emmarca aquest dispositiu.