Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avisos

Sant Quirze del Vallès, en alerta per les fortes ventades

S'aconsella no fer activitats a l'aire lliure i es demana centralitzar en la Policia local la informació sobre qualsevol incidència.


Sant Quirze del Vallès, en alerta per les fortes ventades

L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha decidit aquest matí activar el Pla Bàsic d'Emergències Municipal en fase d'alerta, davant les fortes ventades que afecten el municipi. A primera hora s'ha constituït el centre de coordinació i actuació, format per la Policia local i els responsables tècnics dels departaments municipals implicats en l'emergència, i d'acord amb les previsions meteorològiques i seguint indicacions de l'alcaldessa, s'ha decidit prendre les mesures de precaució previstes.

A hores d'ara, el vent ja ha provocat dues incidències menors a Sant Quirze: la caiguda d'un arbre a Pedres Blanques i la d'una tanca publicitària, al polígon de Can Feu.

S'aconsella a la ciutadania no fer activitats a l'aire lliure i restringir al màxim els desplaçaments. En aquest enllaç trobareu, a més, consells de seguretat i autoprotecció davant les ventades.

L'Ajuntament demana també a la ciutadania centralitzar en la Policia local la informació que vulgui comunicar sobre incidències que puguin produir-se durant aquest episodi de forts vents.