Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avisos

Actualització ventades: evacuada i tancada la zona esportiva municipal

Els usuaris que hi havia a les instal·lacions estan sans i estalvis


Actualització ventades: evacuada i tancada la zona esportiva municipal

L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha pres de la decisió de tancar la zona esportiva municipal, desprès que es produís la caiguda de dos pins, a l'accés i a les pistes de tennis, i d'una tanca publicitària. Els usuaris que estaven en aquells moments fent activitat esportiva al recinte, un grup de nens, han estat evacuats sans i estalvis en els mateixos autobusos que els havien portat.

El tancament de la zona esportiva se suma al del Parc de les Morisques i el del cementiri municipal, decidit a mig matí per ser zones arbrades amb risc de caiguda de branques. La Policia local, a més, està informant del perill a les persones que accedeixen a parcs oberts i zones arbrades i boscoses.

Fins a les 13 hores s'han produït diverses incidències al municipi de Sant Quirze, bàsicament caiguda d'arbres i d'elements publicitaris. L'Ajuntament demana a tothom extremar la precaució, evitar activitats a l'aire lliure i restringir els desplaçaments. Aquest enllaç ofereix consells de seguretat i autoprotecció davant les ventades.

Recordem que es demana comunicar les incidències de forma centralitzada a la Policia local, al telèfon 93 721 68 68.