Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avisos

Actualització ventades: el vent baixa d'intensitat i les incidències estan totes sota control

L'Ajuntament manté l'alerta per precaució aquesta nit, però per demà s'espera que la situació sigui del tot normal


Actualització ventades: el vent baixa d'intensitat i les incidències estan totes sota control

El Centre de Coordinació local de Protecció Civil, reunit a la seu de la Policia local, ha decidit baixar el grau d'activació del pla d'emergència municipal de la fase d'emergència a la d'alerta. La decisió s'ha pres desprès de comprovar que el vent ha baixat d'intensitat i que les incidències que s'han anat produint al llarg del dia estan totes sota control.

La fase d'alerta es mantindrà durant tota la nit per precaució. També per precaució romandran tancats durant el que queda d'avui el Parc de les Moriques, el cementiri municipal i la zona esportiva municipal. També els equipaments com els centres cívics de Can Feliu i la Torre Julià, així com l'Escola municipal de música, que s'havia decidit tancar aquest migdia, en els pitjors moments del temporal.

Per a demà, el pronòstic meteorològic indica una situació de plena normalitat, per la qual cosa no està prevista cap suspensió d'activitats docents o a l'aire lliure. Està pendent de concretar si podrà reiniciar-se l'activitat a les instal·lacions esportives municipals a les 7 del matí, ja que, a banda dels diversos arbres que han caigut, ha saltat part del sostre de la sala de màquines.

80 trucades i 33 intervencions

La Policia local i els serveis municipals de Sant Quirze han atés 80 trucades relacionades amb l'episodi de vent. També han fet 33 intervencions, algunes d'elles fora del terme municipal a petició dels Mossos d'Esquadra. La major part de les actuacions han estat per afectacions a l'arbrat, a rètols publicitaris i a façanes, sostres i altres elements arquitectònics. No s'han produït danys personals. La major part d'aquestes incidències ja estan solucionades.