Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

El comerç de Sant Quirze posa en marxa una campanya nadalenca

Activitats al carrer per animar l'ambient i estimular les vendes


El comerç de Sant Quirze posa en marxa una campanya nadalenca

Els comerciants de Sant Quirze del Vallès posen en marxa aquest cap de setmana un conjunt d’activitats per donar vida als carrers del poble durant les festes nadalenques i així estimular i fer més agradable la vista de clients i clientes als seus establiments. Aquests 13 i 14 de desembre hi haurà sengles jornades de botigues al carrer, en les quals, els establiments treurean a la via pública, en horari comercial, els seus productes.

Però no serà l’única activitat prevista. Fins al dia de Reis, els comerciants han preparat un programa lúdic “que donarà vida als carrers en unes dates molt importants per al comerç, ja que concentren una part important de les vendes i la facturació anual”, explica la regidora de Comerç, Míriam Casaramona. La regidora afegeix que “a més, aquesta campanya nadalenca ajudarà a fer visible que Sant Quirze té una oferta comercial i de serveis que fa innecessari anar a comprar fora del poble”.

Aquestes són les altres activitats de la campanya comercial de Nadal:

Setmana de la llufa: del 22 al 28 de desembre una capsa plena de “llufes o regals” s’oferirà als clients que comprin. Cada client que realitzi una compra, podrà triar un paper de la capsa i si la sort l’acompanya, es veurà obsequiat amb un regla d’aquell comerç. De no ser així, li tocarà una llufa. Els comerços participants tindran un distintiu de la llufa que identificarà l’activitat.

Mans per saludar als Reis: Els comerços obsequiaran als nens i nenes una mà per saludar als Reis la nit del 5 de gener.

Visita del Pare Noel i xocolatada al carrer: 20 de desembre, de 17 h a 19 h.
Lloc: Plaça de la Vila. Organitza: Comerços i serveis del carrer Pintor Vila Puig i Plaça de la Vila

Cantada de Nadales a càrrec dels alumnes de l’escola de Música de Sant Quirze del Vallès: 21 de desembre, d’11 h a 14 h, a La Rambla Lluis Companys. Organitza: AMPA de l’Escola de Música Municipal

Passejada de l’Ambaixador Reial per recollir les cartes als Reis als comerços i serveis del c/ Pintor Vila Puig i Plaça de la Vila: 3 de gener, de 17 h a 19 h

Altres activitats de Nadal amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Quirze:

-“L’Aparador”: Concurs d’aparadors de Nadal de la Cambra de Comerç de Sabadell. Els aparador de Sant Quirze es guarniran per aquestes festes de Nadal.
-Enllumenat Nadalenc: encès des del passat 5 de desembre
-Mercat Ecològic del Vallès: 3 de gener a la Rambla Lluís Companys.

 

Foto: Imatge de la jornada de botigues al carrer que va celebrar-se el passat 25 d'octubre