Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Noves plataformes per facilitar l'accès a l'autobús

Es construeixen a l'avinguda de Can Pallars i al carrer Bages


Noves plataformes per facilitar l'accès a l'autobús

L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès està construint dues plataformes per facilitar l'accès al transport públic, concretament als autobusos de la línia L-12. Una de les plataformes estarà situada a una parada de l'avinguda de Can Pallars, a pocs metres del camí de Can Poncic. L'altra, a l'altura del número 170 del carrer Bages. Els treballs s'aprofiten per fer algunes millores al tram de carrer de les parades, o en altres punts del recorregut dels autobusos.

Les plataformes, semblants a altres ja existents en altres parades, tenen 13 metres de llarg i 1,80 metres d'ample. Ocupen una part de la calçada i són, de fet, una prolongació de la vorera, que permet l'aproximació dels autobusos i millora l'accessibilitat dels usuaris als vehicles, tant per pujar com per baixar.

La parada de l'avinguda de Can Pallars té com a usuaris persones que s'adrecen a la residència d'avis de Can Poncic. En aquest cas, també es construiran dos embornals de recollida d'aigües pluvials, ja que quan hi ha algun aiguat en aquest punt ja s'hi acumula aigua.

En el cas del carrer Bages, la parada coincideix amb uns parterres amb vegetació, la qual cosa dificulta acostar-se a l'autobús.

Dins d'aquests treballs, es millora un pas de vianants elevat a l'avinguda del Vallès per tal de facilitar el pas de l'autobús. I al carrer Oreneta, de Castelltort, es repara un esfondrament a la calçada.

Les obres s'acabaran abans de les festes de Nadal. Per a la seva execució, no serà necessari tallar el trànsit de vehicles, ni alterarà els serveis dels transport públic. A l’avinguda Can Pallars, per poder efectuar el desguàs dels embornals i garantir la seguretat de les persones que efectuen les l’obres, es produiran restriccions puntuals del trànsit i, en tot cas, es donarà pas alternatiu als vehicles.

Per més informació, adreceu-vos a l’Àrea de Serveis Urbans, Manteniment i Transports, de l’ajuntament de Sant Quirze del Vallès.