Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Sant Quirze del Vallès s'aboca als actes de La Marató de TV3

Elevada participació a totes les activitats organitzades per entitats, associacions i Ajuntament


Sant Quirze del Vallès s'aboca als actes de La Marató de TV3

El poble de Sant Quirze del Vallès s'ha abocat aquest cap de setmana a la vintena d'actes i activitats que s'havien organitzat amb motiu de La Marató de TV3, dedicada enguany a recollir fons per a la investigació de les malalties cardíaques. Malgrat l'elevat nombre d'activitats preparades i la coincidència amb els primers actes del cicle de Nadal, l'afluència mitja va ser elevada i es van generar moments molt especials.

El regidor de Salut de l'Ajuntament, Edel Balboa, diu que "resulta molt difícil destacar cap activitat per sobre de les altres, perquè totes i cadascuna d'elles, hagin tingut els assistents que hagin tingut i hagin recaptat molt o poc, és importantíssima". Balboa recorda que "precisament el que fa tan singular La Marató de TV3 és això: que no tan sols recull donatius un programa de televisió, sinó milers d'entitats i associacions, de centenars de pobles escampats per tot el país".

El regidor de Salut i també la regidora de Benestar, Míriam Casaramona, volen agrair públicament "la feina i l'esforç de tots els que han fet que La Marató sigui un èxit a Sant Quirze". Casaramona afegeix que "en podem estar ben orgullosos, sobretot perquè aquesta solidaritat s'expressa en molts moments de l'any, i al llarg dels anys".

La xifra recaptada es farà pública tan bon punt les diferents entitats convocants d'actes ho comuniquin a l'Ajuntament.

 

Reportatge fotogràfic

Vídeo