Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

L'Ajuntament recull idees del veïnat sobre la remodelació de la Plaça Nova de Les Fonts

Els jocs infantils, l'actual graderia i l'ordenació del trànsit, entre els principals punts de debat


L'Ajuntament recull idees del veïnat sobre la remodelació de la Plaça Nova de Les Fonts

L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha reunit als veïns de Les Fonts per recollir les seves idees i suggeriments sobre la futura remodelació de la Plaça Nova, un dels punts més emblemàtics del barri. L'Ajuntament compta amb una subvenció per millores a l'espai públic que dedicarà a la renovació d'aquesta plaça, però vol tirar endavant un projecte que tingui el màxim consens ciutadà.

A la reunió celebrada no s'hi ha presentat encara cap proposta tècnica concreta, ja que l'objectiu de la sessió informativa era fer una primera recollida d'idees que puguin plasmar-se després en un projecte arquitectònic. Els veïns van posar sobre la taula qüestions com la conservació, remodelació o supressió de la graderia actualment existent actualment a la plaça, la reordenació del trànsit o el mobiliari i els jocs infantils que s'hi puguin instal·lar.

No es va arribar a cap conclusió definitiva, ja que era només una primera presa de contacte, però sí que es van fer avenços importants pel que fa a ampliar els jocs infantils i instal·lar paviments tous i també pel que fa a mantenir un ús compartit de vianants i vehicles a tot l'entorn de la plaça, tot i que possiblement diferent a l'actual.

"Ara, els arquitectes dibuixaran una proposta sobre la que podrem continuar la discussió abans de tancar el projecte definitiu", explica l'alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi. L'alcaldessa afegeix que "sabem que sobre el futur de la Plaça Nova hi ha molts criteris diferents al barri i els hem d'escoltar tots per poder arribar a una solució el màxim de satisfactòria".