Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La inauguració de l´edifici nou del centre cívic Torre Julià dóna el tret de sortida a la Festa Major de Les Fonts

Els actes continuen durant aquest cap de setmana


La inauguració de l´edifici nou del centre cívic Torre Julià dóna el tret de sortida a la Festa Major de Les Fonts

La inauguració de l´edifici nou del centre cívic Torre Julià ha donat avui el tret de sortida a la Festa Major de Les Fonts. Tot i que l´espai està obert al públic des de fa uns dies, l´acte oficial d´inauguració ha tingut lloc avui, en el marc de la recepció institucional, presidida per l´alcaldessa, Montserrat Mundi, acompanyada pel primer tinent d´Alcaldia, Antoni Rebolleda, la regidora de Cultura, Àngels Ponsa, i els portaveus dels diferents grups municipals.

Durant el discurs l´alcaldessa ha fet referència als serveis que prestarà aquest nou espai, com ara l´Oficina d´Atenció Ciutdana, Oficina de denúncies, serveis permanents d´informació i punt d´autoconsulta, sales destinades a donar suport a les entitats, entre mols altres. Segons Mundi, a més, “ a aquesta actuació cal sumar-hi un projecte que ja ha estat adjudicat i que s´iniciarà de manera immediata: les millores de l´edifici annexe de la zona esportiva. Aquest espai necessita una remodelació de manera que facilitem el seu ús”.

De la mateixa manera, l´alcaldessa ha insistit en què “Les Fonts és un barri viu i per això les actuacions han de ser constants. Totes aquestes obres evidencien el compromís d´aquest govern amb el barri. Us recordem que les Fonts tindrà una escola bressol municipal. Aquest espai proper a la Torre Julià ha d´esdevenir un equipament educatiu per a infants de 0 a 3 anys. Les Fonts ho necessita i nosaltres tenim ja el vist-i-plau de la Generalitat per tirar-ho endavant. Ara, busquem el financament per fer realitat l´escola”.

Durant la recepció s´han pogut veure les manualitats de l´alumnat de l´Escola d´Adults l´Olivera. Els actes continuen avui i durant el cap de setmana. Els podeu seguir a través del facebook i twitter, i també consultar l´actualitat i el programa complert al web municipal: www.santquirzevalles.cat.