Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Prorrogat fins al 26 de desembre el termini d'inscripció a la Cursa de la Llufa

La prova atlètica, popular i solidària, es disputarà el dia dels Innocents


Prorrogat fins al 26 de desembre el termini d'inscripció a la Cursa de la Llufa

L’entitat Sant Quirze Té Vida ha prorrogat fins al 26 de desembre el termini d'inscripció per a la segona edició de la Cursa de Llufa, prova atlètica popular i solidària que, fent honor al seu nom, es correrà el proper 28 de desembre. Tothom que vulgui participar-hi pot apuntar-s'hi mitjançant aquest enllaç del bloc de Sant Quirze Té Vida.

La inscripció té un preu de nou euros, llevat dels nens i nenes nascuts entre 1999 i 2009, ambdós inclosos, per als quals la participació en la cursa és gratuïta. Els participants són cridats a aportar, el mateix dia de la prova, aliments de llarga durada que es donaran a Càritas, qui els distribuirà entre famílies necessitades. Els aliments que es necessiten són: arròs, pasta, galetes, sucre i xocolata.

Les places disponibles són 350 en les categories júnior i sénior, i 100 per a la categoria infantil (amb diferents distàncies i classificacions segons l’edat). Els detalls sobre les edats dels participants, així com els recorreguts respectius, es poden consultar aquí.

La cursa es disputarà el diumenge 28 de desembre de 2014, al matí, sobre un recorregut de pistes de muntanya i corriols de terra, a la Serra de Galliners. És una cursa oberta a tothom però es recomana tenir un mínim de preparació física. El lliurament de dorsals i l’entrega d’aliments es farà a les 9.30 hores al recinte firal del Parc de Sant Feliu. A les 10 hores es donarà la sortida a la cursa de les categories júnior i sènior, i a partir de les 11, les curses infantils. Els premis es lliuran en acabar, al mateix recinte firal. Hi haurà tres trofeus en cada categoria masculina i en cada categoria femenina. L’organització obsequiarà a cada participant amb una samarreta, un entrepà i una beguda.