Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Diumenge vinent, primera sessió del Cicle de Cinema Infantil de Nadal

A les 12, a La Patronal, es projectarà "Bola de drac Z: La batalla dels Déus"


Diumenge vinent, primera sessió del Cicle de Cinema Infantil de Nadal

Diumenge vinent, 21 de desembre, comença el Cicle de Cinema Infantil de Nadal organitzat per l'Ajuntament de Sant Quirze, amb la projecció de la pel·lícula "Bola de drac Z: La batalla dels Déus". Serà a les 12 del migdia, a la Sala Històrica de La Patronal (carrer Pau Casals, 86-88). En aquest enllaç trobareu la fitxa del film, així com de les altres pel·lícules que es projectaran dins d'aquest cicle, els dies 28 de desembre ("Doraemon i el Petit Dinosaure") i 4 de gener ("L'abella Maia, la pel·lícula").

Recordeu que l'aforament de La Patronal és limitat (200 places) i que s'ha establert un sistema per prioritzat l'assistència de les famílies de Sant Quirze. Les localitats, que són gratuïtes, s'havien de reservar fins al passat 12 de desembre. Fins a aquest divendres, dia 19, es poden recollir a la recepció de l'Ajuntament. També poden recollir-se a la mateixa Patronal, diumenge, a partir de les 11.30.

Si queden entrades sense recollir, s'assignaran a qui hi vagi in situ, per rigorós ordre d'arribada i prioritzant les famílies de Sant Quirze.