Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

Joguines solidàries arriba un any més a Sant Quirze

Aquesta iniciativa repartirà un total de 378 joguines a nens i nenes del municipi


Joguines solidàries arriba un any més a Sant Quirze

 La campanya Joguines Solidàries arriba un any més a Sant Quirze per repartir joguines als nens més desfavorits. És una iniciativa impulsada per la Direcció d’Àrea de Sabadell de “La Caixa” que, juntament amb la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament, fan possible aquest esdeveniment.

L’objectiu de la campanya és ampliar i reforçar la tasca d’obra social que realitza “La Caixa” en aquestes poblacions i, alhora, recolzar la feina duta a terme pels municipis i Entitats que fa anys hi treballen perquè cap nen es quedi sense joguines al Nadal.
Enguany hi ha hagut un increment del pressupost a Sant Quirze del 32,5%, o el que és el mateix, un total de 378 joguines que aniran a parar a nens i nenes del municipi. 
Les joguines es reparteixen en diverses categories dividides per edats, de 0 a 3 anys, de 3 a 7, de 8 a 11 i més grans de 12 anys. Cal destacar que les joguines que es regalen aquest any són bàsicament lúdiques i educatives, funcionen gairebé totes sense piles i no són bèl·liques.
A banda de Sant Quirze, també s’ha dut aquesta iniciativa a Sabadell, Castellar i Sant Llorenç Savall repartint un total de 3.331 joguines, un 9,36% més que l’any passat.