Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Els alumnes dels cursos de català juguen per acomiadar l’any

Al febrer començaran nous cursos de català


Els alumnes dels cursos de català juguen per acomiadar l’any

El dimecres 17 de desembre al Centre Cívic Can Feliu els alumnes dels cursos de català van acomiadar l’any jugant a diferents jocs que havien creat ells per treballar aspectes lingüístics i al quinto, joc tradicional al Vallès durant les festes nadalenques.

El joc i l’aprenentatge
Emmarcat en el treball de les possibilitats dels jocs en l’aprenentatge en general i el de llengües en concret, els alumnes van jugar amb els jocs que ells mateixos havien creat o adaptat sobre diferents aspectes lingüístics. D’aquesta manera, reforçaven vocabulari o fixaven grafies (les esses, per exemple) d’una manera lúdica.
 
Quinto
En acabat, els alumnes van jugar al tradicional quinto nadalenc, en què, a més de les típiques expressions per referir-se als números (les banderes d’Itàlia -77-, un que fa por -1-, parella de músics -55-, pelat la iaia -80-, una cadireta -4-, el més porc de tots -69-, Sant Jordi -23-...), hi va haver referències a l’actualitat catalana: la consulta (el 9). Entre rialles van acomiadar l’any i es van desitjar unes bones festes.
 
Nous cursos
Al febrer començaran nous cursos de català. Està previst fer l’últim grau del nivell C, que permet assolir el certificat oficial. A més, es faran cursos semipresencials de la majoria de nivells. Les proves de col·locació i les inscripcions es faran a partir de l’11 de febrer a la Centre Cívic Can Feliu. Per a més informació podeu adreçar-vos a l’Oficina de Català (c. d’Eduard Toldrà, s/n – 93 721 18 99) passat festes.