Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L'alcaldessa de Sant Quirze fa un balanç positiu de l'any 2014

Destaca el paper de les entitats i associacions locals, a les quals anima a seguir treballant en la mateixa línia


L'alcaldessa de Sant Quirze fa un balanç positiu de l'any 2014

L'alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, Montserrat Mundi, ha fet un balanç positiu de l'any 2014, en la tradicional recepció nadalenca que l'Ajuntament ofereix a les entitats i associacions del poble. "El balanç de l'any que s'acaba és satisfactori i positiu si valorem tots els projectes que hem engegat i que, d'una o altra forma, directa o indirecta, repercuteixen en les entitats locals", ha dit Mundi.

Dins d'aquest balanç associatiu, l'alcaldessa va esmentar la celebració de la primera Fira d'Entitats, la passada primavera. Mundi va anunciar que la propera edició se celebrarà el cap de setmana del 17 i del 18 d'abril. "La gran acollida que va tenir ens anima a seguir organitzant aquest certamen, que és una plataforma per a totes les entitats i associacions", ha explicat. I ha afegit: "És una oportunitat perquè les entitats es donin a conèixer i comunicar la feina que fan al llarg de l'any, que no és poca".

A més, l'alcaldessa va aprofitar el fet que la recepció se celebrava a La Patronal per recordar que, gràcies a un procés participatiu, les entitats usuàries de l'equipament han tingut l'ocasió d'exposar les seves propostes de millora: "Ara ens trobem en el punt on estem redacant el pla d'usos d'aquest espai. L'opinió de les entitats és molt important perquè ningú sap millor les necessitats".

Finalment, Montserrat Mundi va encoratjar les entitats "a continuar treballant en la mateixa línia que fins ara. La vostra implicació en tot allò que promovem des de l'Ajuntament és molt important perquè sense vosaltres no anem enlloc".