Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut

Sant Quirze porta recollits 6.300 euros per a la Marató de TV3

La xifra supera l'aconseguida l'any passat


Sant Quirze porta recollits 6.300 euros per a la Marató de TV3

La vintena d'activitats que les entitats i l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès han organitzat per donar suport a La Marató de TV3 han recollit 6.299,42 euros. La xifra és provisional, ja que falta afegir-hi els donatius que es produeixin en el concert commemoratiu dels 18 anys del Servei de Joventut Canya Jove. Però tot i així, l'import ha superat l'aconseguit l'any passat, que va ser de 5.874,29 euros.

El regidor de Salut, Edel Balboa, destaca que "dades com aquestes demostren el tarannà solidari del poble de Sant Quirze, i no tan sols amb motiu de La Marató, sinó per moltes causes, en molts mometns de l'any, i al llarg dels anys".

El poble de Sant Quirze del Vallès s'ha abocat en els darrers dies als actes i activitats organitzats amb motiu d'una Marató dedicada a recollir fons per a la investigació de les malalties cardíaques. Malgrat l'elevat nombre d'activitats preparades i la coincidència amb els primers actes del cicle de Nadal, l'afluència mitja va ser elevada i es van generar moments molt especials.

Balboa recorda que "el que fa tan singular La Marató de TV3 és que no tan sols recull donatius un programa de televisió, sinó milers d'entitats i associacions, de centenars de pobles escampats per tot el país".

 

 

Reportatge fotogràfic

Vídeo