Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Els murs i estructures de la cruïlla entre la C-58 i la C-1413a acolliran una exposició de graffitis

L'Ajuntament i la Generalitat signen un conveni per fer-ho possible


Els murs i estructures de la cruïlla entre la C-58 i la C-1413a acolliran una exposició de graffitis

El departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat i l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès han signat un conveni que permetrà crear un espai d'exposició de graffiti als murs i estructures existents a la cruïlla entre l'autopista C-58, la carretera C-1413a i la via de connexió C-58/123 C-N. L'Ajuntament vol convocar un concurs de graffitis i els guanyadors romandran exposats en aquest indret.

Segons l'acord, s'usaran els estreps de les estructures, els murs de contenció i les parets dels passos inferiors. Les pintures seran visibles, en tres blocs diferents, per qui circuli per la C-1413a per sota de l'autopista C-58, en tots dos sentits de circulació; per qui vagi pel vial de connexió C-58/123 C-N, també en els dos sentits; i per qui passi pel pas inferior d'un vial de de titularitat municipal per sota dels ramals de l'enllaç Sabadell Centre.

D'acord amb el conveni, l'Ajuntament serà responsable de conservar les obres pintades a les estructures d'aquesta cruïlla viària, que podrà usar gratuïtament. També s'obliga a mantenir la bona aparença d'aquest espai, de manera que quan es deteriorin o quedin en mal estat, substitueixi o elimini les pintures.

Sempre tindran caire preferent els treballs de manteniment i conservació de les estructures, de manera que si els graffiti en queden afectats, l'Ajuntament haurà d'acceptar-ho i fer-se càrrec, si és el cas, de la possible restauració o restitució de les obres.