Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

La farmàcia 3 Cantons guanya el concurs d'aparadors nadalencs

Dotze comerços locals han participat en el certamen, convocat per la Cambra de Comerç de Sabadell


La farmàcia 3 Cantons guanya el concurs d'aparadors nadalencs

La farmàcia 3 Cantons, ubicada a l'avinguda Camí del Mas 12, ha guanyat a Sant Quirze el concurs d'aparadors nadalencs que convoca la Cambra de Comerç de Sabadell. En aquesta edició del tradicional certamen, que enguany ha arribat a la 45a edició, hi han participat un total de dotze establiments sanquirzetencs: a més de la farmàcia 3 Cantons, han estat Life Moda i Complements, La Manduca, Fil L'Agulla, Flors amb idea, Nutrisalut, Sara Estilistes, La Bodegueta, Lletonet, Nieves Perruqueria, Perruqueria Sales i Fruiteria Paco.

La regidora de Comerç de l'Ajuntament, Míriam Casaramona, vol felicitar "tots els establiments participants i especialment el guanyador". Segons Casaramona, "el comerç del nostre municipi no és tan sols una font d'activitat econòmica, sinó també un motiu d'orgull".

La Cambra de Comerç de Sabadell organitza aquest concurs d'aparadors nadalencs a totes les localitats de la seva demarcació: Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Montcada i Reixac, Palau-solità i Plegamans,Polinyà, Ripollet, Sabadell, Sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat.

En alguns casos, com el de Sant Quirze, aquesta convocatòria ha assumit antics concursos que convocaven els ajuntaments.