Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Economia

L'empresa Isidro Torras Raspalls Tècnics, distingida per la seva responsabilitat social

Respon.cat reconeix vint pimes catalanes per la seva implicació amb la igualtat, la comunitat o el medi ambient


L'empresa Isidro Torras Raspalls Tècnics, distingida per la seva responsabilitat social

Respon.cat, un organisme que vol implicar les empreses i les organitzacions empresarials més compromeses amb la responsabilitat social, ha distingit les bones pràctiques en aquest àmbit de l’empresa Isidro Torras Raspalls Tècnics SL, amb seu a Sant Quirze del Vallès. La companyia està ubicada al polígon Can Torras i Can Llobet, té una plantilla d’onze treballadors i aquest 2015 celebrarà el seu centenari. L’actual gerent, Xavier Torres, és la quarta generació de la família al capdavant de l’empresa.

L’Ajuntament de Sant Quirze li farà un reconeixement a la Nit de l’Empresa que se celebrarà el proper 24 de març. L’empresa fabrica raspalls per usos industrials i professionals. Per exemple per a la neteja viària, tant manual com mecanitzada, però també a la indústria siderúrgica, l’automoció, la fabricació d’electrodomèstics, el sector tèxtil, la joieria, els cuirs adobats, la construcció, l’envasat i fins i tot les cerveseres.

A l’empresa santquirzenca se li reconeixen els seus valors de compromís amb la innovació, amb el bon govern (gràcies al seu protocol familiar), amb la igualtat en el treball en equip, amb la comunitat i amb el medi ambient. En aquest enllaç en podreu trobar una informació més detallada.

Isidre Torras va rebre el reconeixement de Respon.cat junt amb altres dinou petites i mitjanes empreses catalanes, en un acte que va desmentir el tòpic que la responsabilitat social és cosa de les empreses de grans dimensions. En l’acte de lliurament, el conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, Felip Puig, va indicar que “l’activitat econòmica amb la vista posada en el llarg termini és més segura, i el model de responsabilitat social empresarial ho fa així”. Va subratllar que “en moments de rigor pressupostari, cal posar en valor les empreses que gestionen la responsabilitat social, ja que donar-los suport és apostar per la reinversió i creació de riquesa”.

Puig va afegir que “la responsabilitat social contribueix a la recuperació econòmica i fa pujar l’orgull i la reputació de les empreses i la il·lusió col·lectiva del país”.