Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

La segona edició de la Fira d'Entitats de Sant Quirze se celebrarà els dies 18 i 19 d'abril de 2015

L'èxit de la primera edició anima Ajuntament i associacions a donar-hi continuïtat


La segona edició de la Fira d'Entitats de Sant Quirze se celebrarà els dies 18 i 19 d'abril de 2015

La segona edició de la Fira d'Entitats de Sant Quirze del Vallès se celebrarà els dies 18 i 19 d'abril de 2015. En una primera reunió de l'Ajuntament amb les entitats locals, s'ha confirmat el calendari de la propera Fira, així com l'escenari, que tornarà a ser el Parc de les Morisques.

Les primeres previsions, encara a uns mesos vista, és repetir com a mínim l'èxit de participació de la primer edició, celebrada els dies 26 i 27 d'abril d'aquest 2014. Llavors, més de cinquanta entitats i associons de Sant Quirze van exhibir al Parc de les Morisques una mostra de la seva tasca social i ciutadana al llarg de l'any.

L'alcaldessa i regidora de Participació Ciutadana, Montserrat Mundi, recorda que "la primera Fira d'Entitats va ser una iniciativa d'èxit. La gran acollida que va tenir ens anima a continuar organitzant aquest certamen que no deixa de ser", afegeix, "una plataforma per a totes les entitats i associacions. Una oportunitat perquè es donin a conèixer i comunicar tota la feina que fan, que no és poca".

L'alcaldessa destaca també que "Sant Quirze del Vallès ha assolit un elevadíssim grau de convivència i cohesió gràcies a l’existència de les entitats. A pocs llocs com a Sant Quirze, aquests col•lectius han exercit tant i tan bé la funció d’aglutinar la ciutadania i de crear espais de convivència ajudant a fer un Sant Quirze més vital i de més qualitat com a poble".

 

Vegeu les fotos de l'edició d'aquest 2014

I el vídeo de la Fira