Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Canya Jove celebra els seus 18 anys amb un vídeo d'homenatge al jovent de Sant Quirze

Joves del poble hi expliquen els seus projectes, idees i inquietuds


Canya Jove celebra els seus 18 anys amb un vídeo d'homenatge al jovent de Sant Quirze

El Servei de Joventut de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, Canya Jove, ha commemorat els seus divuit anys d'existència amb diferents iniciatives commemoratives. Una de les més destacades és un vídeo que dóna la veu als joves del municipi, que hi expliquen els seus projectes, les seves inquietuds i fins i tot quins són els seus racons preferits de Sant Quirze.

El vídeo, titulat "Sabem què volem", permet descobrir l'activitat que molts joves santquirzencs tenen en àmbits tan diversos com l'esport, l'art, la interpretació, la gastronomia, la creació audiovisual, l'empresa i l'emprenedoria, la integració social i el voluntariat, o la recerca en sectors tecnològics punta, entre altres. La major part continuen vivint a Sant Quirze, però la trajectòria d'alguns els ha portat a estudiar i treballar més enllà de les fronteres del país. En alguns casos, a més, tot i que la base de la seva activitat continuït sent Sant Quirze, el seu mercat és arreu del món.

En el vídeo són entrevistats Robert Ruiz, Enric Martí, Judit Esteve, Marua el Handaz, Cristina Dasquens, Roger Vilaseca, Laia Jara, Pau Mir, Àlex Mas, Pablo Ruiz, Natalia Bonaventura, Marta Galceran, Gerard Aledo, Berni Jordana, Joan Fernández, Mònica Grané, Gara Roda, Ariadna Zsolt, Samuel Moraño, Paul Carr i Miquel Junyent. La producció ha estat a càrrec de Deliris, un dels projectes empresarials que apareixen en el vídeo.

La regidora de Joventut, Míriam Casaramona, diu que "sense el jovent de Sant Quirze, el projecte del Canya Jove no hauria estat res. Per això, vam pensar que una bona forma de celebrar els divuit anys del servei era retre un homenatge als nostres joves". Casaramona afegeix que "al capdavall, el Canya Jove han estat divuit anys de compartir moltes experiències i d'enriquir-nos tots amb les idees del jovent. El vídeo només és un bocí de l'exemple que els joves són per a aquest poble".

 

Vegeu aquí el vídeo complet