Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Corredors i corredores cremen els torrons de Nadal a la Cursa de la Llufa

Enguany s’ha celebrat la segona edició de la prova disputada el dia dels Innocents


Corredors i corredores cremen els torrons de Nadal a la Cursa de la Llufa

El passat dia 28 de desembre, dia dels Sants Innocents, es va celebrar la segona edició de la Cursa de la Llufa, organitzada per l’entitat local Sant Quirze Té Vida. La prova, dividida en diverses categories segons l’edat va, aplegar 160 corredors: 115 adults, júniors i sèniors, completant una distància de 5.350 metres; 11 infantils de categoria 4, amb 2200 metres recorreguts; 12 infantils de categoria 3, que van córrer 1400 metres; i els 22 més menuts, de la categoria 1, que en van fer 680.

Els recorreguts de les proves duien als participants pels camins de la Serra dels Galliners i pel Parc de Can Feliu iniciant i finalitzant la prova al recinte firal.

A les 10 hores es va donar el tret de sortida a la primera prova, la dels adults. Un cop finalitzada ens van iniciar les curses infantils, sobre les 11 hores. Tot just en acabar les proves, l’alcaldessa Montserrat Mundi, present durant totes les curses, va fer el lliurament de premis, obsequiant als tres primers classificats de cada categoria amb una medalla i un pastís amb la típica llufa dels Sants Innocents.

Borja Castillo es va endur la victòria a la categoria absoluta amb un temps de 15 minuts i 14 segons. Meritxell Riera va ser la primera noia a creuar la línia d’arribada amb un temps de 21 minuts i 22 segons.
Aprofitant l’avinentesa, tant corredors com assistents a la cursa podien fer donatius en forma d’aliments per l’organització Càritas, que va col·locar un stand de recollida de menjar pels més desfavorits, sobretot aliments de llarga durada com llegums, arròs, pasta, galetes, sucre o xocolata. Aquesta iniciativa duta a terme pels organitzadors i l’ONG ja es va fer l’any passat aconseguint més de mitja tona d’aliments recaptats durant la primera edició de la cursa, fet que va impulsar a tornar a fer el recapte.

Podeu veure el reportatge fotogràfic de la Cursa de la Llufa al següent enllaç: https://www.flickr.com/photos/121280233@N04/sets/72157649983617235/

Podeu consultar els resultats al següent enllaç: http://automatictime.net/llufa/resultats.htm