Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

L'aula d'estudi en època d'exàmens torna aquest mes de gener, del dia 12 al 25

Després de l'èxit de l'edició anterior d'estiu


L'aula d'estudi en època d'exàmens torna aquest mes de gener, del dia 12 al 25

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sant Quirze tornarà a posar en marxa durant el mes de gener de 2015 el servei d’aula d’estudi a la biblioteca municipal. El servei estarà disponible a la sala d’actes del recinte, del 12 al 25 de gener, ambdós inclosos), de dilluns a dijous de 21 a 1 hores, i dissabtes i diumenges de 16 a 20 hores.

L’aula d’estudi ofereix a les persones interessades un espai tranquil i confortable en horaris fora dels habituals per a facilitar l'estudi en èpoques caracteritzades per una intensitat superior d'exàmens. L’aula està equipada amb taules d’estudi i disposa de connexió wifi per accedir a internet. L'espai i el seu ús està supervisat.

La regidora de Joventut, Míriam Casaramona, explica que “aquesta iniciativa es torna a posar en marxa després de l’èxit de l’edició anterior d’estiu”. Segons Casaramona, “oferim un espai alternatiu als ja existents que faciliti la tasca de preparar els exàmens, en determinades èpoques de l’any”. La regidora afegeix que “disposar d’una sala d’estudi va ser una de les demandes sorgides durant l’elaboració del nou Pla Local de Joventut, per part de diversos col.lectius de joves del municipi”.