Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Sant Quirze del Vallès ho té tot a punt per rebre els Reis Mags

Hi haurà dues cavalcades, una al nucli urbà i l’altra, a Les Fonts


Sant Quirze del Vallès ho té tot a punt per rebre els Reis Mags

Sant Quirze del Vallès ho té tot preparat per rebre, aquest 5 de gener, Ses Majestats els Reis d’Orient. L’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar és una de les dates més esperades pels més petits i, per això, tot està a punt per a les dues cavalcades que se celebren al municipi: la del nucli urbà i la de Les Fonts.

La cavalcada a Sant Quirze sortirà a les 18:00 hores des de l’avinguda Països Catalans i passarà per la rambla de Lluís Companys, avinguda Camí del Mas, Rotonda dels FFGG, avinguda Pau Casals, carrer Francisco Rosales i plaça de la Vila. Una vegada arribats a la plaça, SSMM els Reis d'Orient faran l’adoració del pessebre vivent davant de la Parròquia i l'alcaldessa els lliurarà la clau de la ciutat a la plaça d’Anselm Clavé. A continuació, tindrà lloc el lliurament de cartes per part dels nens i nenes a l’escenari situat a la mateixa plaça. En cas de climatologia adversa, la recepció reial es durà a terme a la Patronal.

A les Fonts, el seguici reial sortirà també a les 18 hores del carrer de Santa Teresa i farà el seu recorregut per Mossèn Josep Pons, passeig de Lola Anglada, Sant Agustí, Roma, plaça de Manel Mañas, Turonet, Bisbe Sanahuja i camí de Can Falguera, on els reis faran l’adoració del pessebre de l’Oratori de la Parròquia. Tot seguit continuaran per Verge de Fàtima, Sant Quirze, Església, Passeig dels Horts, Sant Quirze, Mare de Déu del Roser, avinguda de Perramon, passeig del Ferrocarril, Santa Rosa i Josep Mitats fins al poliesportiu, on hi haurà xocolata calenta per a tothom i els infants podran parlar amb els Reis.

Com a pròleg de les cavalcades, aquest cap de setmana el campament reial s'ha instal·lat al Parc de les Morisques. És una activitat organitzada per l'entitat Sant Quirze Té Vida. En aquest enllaç hi trobareu un ampli àlbum fotogràfic. I aquí, el vídeo.

 

Foto: El campament reial, aquest cap de setmana.