Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Sant Quirze del Vallès s'aboca al carrer per rebre els Reis Mags

Milers de persones han sortit al carrer a les cavalcades del poble i del barri de Les Fonts


Sant Quirze del Vallès s'aboca al carrer per rebre els Reis Mags

Milers de persones han sortit aquest 5 de gener al vespre als carrers de Sant Quirze del Vallès per rebre a Ses Majestats els Reis Mags. Les dues cavalcades de Reis que se celebren a Sant Quirze, la del nucli urbà i la del barri de Les Fonts, han aplegat petits i grans al llarg dels respectius recorreguts amb el nexe comú de la il·lusió tan característica d'aquesta data.

Mitja dotzena de carrosses, amb una seixantena de figurants, han animat les dues cavalcades, durant les quals s'han llençat més de 1.000 quilos de caramels. Més de cent voluntaris han ajudat a fer-ho possible. I els organitzadors (l'Ajuntament de Sant Quirze l'entitat Sant Quirze Té Vida) volen fer-los un agraïment exprés. També a la Colla de Gegants i Grallers de Sant Quirze, a la Parròquia de Sant Quirze i de Santa Julita i el Club 600 Sabadell, així com molt especialment als conductors de les carrosses.

Les cavalcades també han estat possibles gràcies a la col·laboració de diversos establiments i empreses locals: La Fusteria, Cristalleria Sant Quirze, Forja i Curvats Sant Quirze, L'Espígol, Pastisseria Mix, Bio Copy's, Fruites i Verdures El Mas, Materiales para la Construcción Lorente i Toys'R'Us.

A Les Fonts, els actes de rebuda a Ses Majestats han començat amb una recepció al local del carrer Santa Teresa. Tot seguit ha començat un recorregut pel barri que ha acabat al poliesportiu, on s'ha servit xocolata calenta per a tothom i els infants han pogut parlar amb els Reis.

Al nucli urbà de Sant Quirze, de la seva banda, la cavalcada ha arrencat de l'avinguda dels Països Catalans i ha acabat a la plaça de la Vila, on Ses Majestats han estat rebudes per l'alcaldessa de Sant Quirze, qui els ha lliurat la clau de la ciutat. Montserrat Mundi ha dit que "tant a les Fonts com a Sant Quirze hem vist les mateixes cares de felicitat". I ha afegit, també a les xarxes socials: "Quan s'és mare i àvia s'entenen moltes coses. Aquesta il·lusió, per exemple, que veia en els meus fills quan eren petits, cada 5 de gener, i que després he vist en els meus néts. Que jo havia viscut quan era nena, però que no havia perdut: només era qüestió de retrobar-la. No té preu".

 

Àlbum fotogràfic

Vídeo