Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Obertes les inscripcions per participar en el Concurs de Carnestoltes

Fins al 30 de gener per a comparses i paradetes de botifarres, i fins al 6 de febrer per a les modalitats individuals


Obertes les inscripcions per participar en el Concurs de Carnestoltes

Ja és obert, a partir d’aquest 14 de gener, el termini d’inscripció per participar en el Concurs del Carnestoltes de 2015. En les modalitats de comparses (mínim 10 persones) i de paradetes de botifarres, el termini és obert fins al 30 de gener. I en les modalitats individuals (de 0 a 7 anys, de 8 a 17, i de 18 o més), hi haurà temps per inscriure’s fins al proper 6 de febrer.

Les inscripcions poden fer-se presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, o en línia mitjançant aquest enllaç.

Les entitats que vulguin muntar una paradeta de botifarres hauran d’inscriure’s prèviament al concurs, anar disfressats i guarnir la paradeta en funció de la temàtica escollida. En aquesta modalitat, hi podrà participar qualsevol entitat inscrita en el Registre Municpal d’Entitats i amb la majoria social resident al municipi. Es muntaran un màxim de 17 paradetes, que s’assignaran seguint les bases de la botifarrada popular acordades pel Grup de Treball de Festa Major.

Sant Quirze del Vallès celebrarà la festa de Carnestoltes el 14 de febrer. És una de les festivitats més concurregudes i participatives de tot el calendari festiu anual. Un dels actes estrella és la rua, que recorre els carreres de Sant Quirze com a preludi de l’arenga i el ball de màscares.