Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Les jugadores de l’Handbol Sant Quirze triomfen als Campionats d’Espanya

Medalla de bronze per dues noies de l’infantil i cinquena posició per tres del cadet de la selecció catalana


Les jugadores de l’Handbol Sant Quirze triomfen als Campionats d’Espanya

Cinc jugadores de l’Handbol Sant Quirze han tingut una destacada participació, com a integrants de la selecció catalana, en el Campionat d’Espanya d’Handbol 2015, de categories infantil, cadet i juvenil, que s’ha disputat a Oropesa de Mar. Marina Rodríguez i Liliana González van participar en l’equip català infantil femení, que va aconseguir la medalla de bronze. I Carla Robles, Janna Sobrepera i Gal·la Carreras, van formar part del combinat cadet, que va assolir la cinquena posició.

Les noies de l’infantil català van fer un paper més que remarcable, ja que només van ser superades per les seleccions de Galícia i de la Comunitat Valenciana. Liliana González va lluir en una posició tan compromesa com la de portera, especialment en un esport en el qual es marquen molts gols i els marcadors acostumen a ser ajustats. La seva companya de l’equip infantil, Marina Rodríguez, també va destacar en aconseguir un total vuit gols al llarg del campionat. Tres d’aquests gols els va marcar en el partit per la medalla de bronze davant de la selecció de la Comunitat de Madrid, en el qual la selecció catalana es va imposar 23-21.

Les noies del cadet català van aconseguir la cinquena posició, gràcies a la victòria en el partit pel cinquè i sisè lloc contra l’equip d’Andalusia (33-27). En aquest encontre, Janna Sobrepera va marcar set gols (i va tenir una altra ocasió); Gal·la Carreras, tres, i Carla Robles, 1. De fet, Janna Sobrepera va ser una de les màximes realitzadores de tot el torneig, amb 29 dianes. Carreras en va fer 6 en tota la competició, i Robles, 3.

L’alcaldessa, Montserrat Mundi, que és també regidora d’Esports, vol felicitar públicament les esportistes de l’Handbol Sant Quirze. “Els equips i esportistes de l’entitat porten el nom de Sant Quirze per tot arreu, amb uns resultats molt remarcables, que ens fan sentir orgullosos a tots els santquirzencs i santquirzenques”, diu.