Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mobilitat

Dues noves actuacions milloraran la mobilitat de vianants i bicicletes al municipi

La Junta de Govern local aprova les memòries valorades, amb un pressupost de 172.000 euros


Dues noves actuacions milloraran la mobilitat de vianants i bicicletes al municipi

L’Ajuntament de Sant Quirze ha aprovat inicialment dues actuacions que milloraran la mobiltiat de vianants i bicicletes. El pressupost d’aquestes obres és de 172.000 euros, segons les memòries valorades dels projectes, aprovades per la Junta de Govern local.

Una de les actuacions es realitzarà al parc situat entre el carrer Ribera, la ronda Arraona i l’avinguda Can Pallars i consistirà en la consolidació de camins configurats per l’ús de la ciutadania amb el pas del temps. En concret, es pavimentaran més de 500 metres linials amb el mateix material emprat al parc del passeig del Colomer, Can Barra i d’inici del torrent de la Betzuca.

D’aquesta manera, les persones i els ciclistes que hi circulin podran gaudir d’un recorregut que enllacarà Can Feliu amb el torrent de la Font del Pont, i aquest, amb l’avinguda Arraona.

Millor accés al Purificació Salas i al Gimnàs Municipal

L’altre projecte abasta la gran esplanada que hi ha al darrera de l’escola Purificació Salas Xandri i que també dóna accés al gimnàs municipal. Aquí també es preveuen consolidar els camins que s’han anat dibuixant amb el pas natural de l’ús d’aquests espais, alhora que es pavimentaran uns 1.000 metres quadrats per millorar l’accessibilitat i el confort dels usuaris dels equipaments, especialment en els dies de pluja.

Les obres també solventaran l’arrossegament de sorra i pedres ocasionat quan plou de manera important i que afecta les rotondes entre les avingudes d’Arraona i Can Pallars.