Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Elevada participació a la Festa Major de les Fonts

Tradició i activitats a l´aire lliure omplen els carrers


Elevada participació a la Festa Major de les Fonts

Un gran nombre de veïns i veïnes ha participat en aquesta edició de la Festa Major de Les Fonts, celebrada els dies 1, 2 i 3 d´octubre.

La inauguració oficial de l´annex de la Torre Julià, en el marc de la recepció institucional, va donar el tret de sortida a la festa. L´alcaldessa, Montserrat Mundi, va agrair les entitats l´esforç i la col·laboració durant la festa i va congratular-se per la posada en marxa del nou equipament.

De fet, segons que ha manifestat el primer tinent d´Alcaldia, Antoni Rebolleda “la implicació de les entitats ha estat clau en aquesta i anteriors edicions. Nosaltres, com a govern, treballem també per fomentar els serveis i els equipaments a Les Fonts, de manera que es doni resposta a les necessitats d´aquest barri tan implicat i socialment actiu. El cert és que mai com fins ara el barri havia estat objecte de tantes inversions, i un clar exemple el tenim en la pista poliesportiva, el futur espai esportiu que remodalem o la nova escola bressol en què treballem”. En la mateixa línia, l´alcaldessa, ha valorat molt positivament aquesta edició, “especialment perquè l´oferta d´activitats ha estat variada i per a tots els públics. Compartir temps amb el veïnat de Les Fonts ha estat molt satisfactori, alhora que ens ha permès conèixer i compartir les seves necessitats. No oblidem que treballem per la creació d´una nova escola bressol al barri, i que això denota la nostra implicació i treball ferm en aquesta línia”.

Els actes van continuar dissabte amb la inauguració de la Font de Can Corbera i també amb diverses activitats esportives. Per primera vegada, la festa va acollir una cursa popular, a més d´altres iniciatives ja habituals, com partits de futbol i la ja també habitual sardinada popular.

Diumenge la jornada va estar protagonitzada pel tradicional cercavila, a més d´exhibició de balls diversos. El castell de focs va posar el punt i final a la festa d´enguany.

Veure els vídeos: Canal Youtube Ajuntament
Veure les imatges de la Festa Major de les Fonts 2010: