Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Obert un nou termini per demanar ajuts municipals per a l’Escola de Música i l’Escola Bressol

Les sol·licituds poden presentar-se del 2 al 20 de febrer a l’Oficina d’Atenció Ciutadana


Obert un nou termini per demanar ajuts municipals per a l’Escola de Música i l’Escola Bressol

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha obert un nou termini per sol·licitar ajuts per a famílies amb fills o filles matriculats a l’Escola Municipal de Música Can Barra o a l’Escola Bressol Municipal El Patufet. Les sol·licituds es poden presentar del 2 al 20 de febrer a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

Les famílies podran sol·licitar ajuts generals en el cas que acreditin una renda determinada o bé ajuts específics que bonifiquen la condició de família nombrosa o monoparental, tenir més d’un fill al centre o que l’alumne tingui una discapacitat. L’import bonificat varia en funció dels ingressos i les especificitats de cada família, pot ser d’entre el 5 i el 50 % de la quota.

Els beneficiaris dels ajuts hauran d’estar empadronats a Sant Quirze del Vallès i matriculats als respectius centres.

Segons la tinent d’alcalde de Serveis Personals i regidora d’Educació, Mercè Vallès, “tant l’educació musical com la de 0 a 3 anys són prioritàries per nosaltres”. Vallès afegeix que “aquests dos ensenyaments han de ser accessibles a tothom i per això apostem per facilitar les famíies que els fills puguin gaudir-ne independentment de la seva situació econòmica”.

 

Com demanar els ajuts per l'Escola de Música

Com demanar els ajuts per l'Escola Bressol