Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ocupació

Sant Quirze del Vallès podrà participar amb 7 places en el programa Joves per l'Ocupació

És una iniciativa subvencionada per la Generalitat de Catalunya que s'executa a través del Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental


Sant Quirze del Vallès podrà participar amb 7 places en el programa Joves per l'Ocupació

Sant Quirze del Vallès participarà en el programa Joves per l’Ocupació, que subvenciona la Generalitat de Catalunya. El municipi disposarà de set places en aquesta iniciativa innovadora de formació en alternança (amb experiència pràctica en empreses) destinat a persones joves, amb baixa qualificació.

El principal objectiu d’aquest programa és donar suport a l’experiència pràctica, la formació i l’aprenentatge de les persones joves desocupades, mitjançant la combinació d’actuacions que fomentin la seva inserció laboral en empreses i/o el seu retorn al sistema educatiu.

Requisits per participar-hi

Els i les joves que vulguin participar en aquest projecte han d'estar empadronades a Sant Quirze del Vallès, tenir entre 16 i 24 anys, un nivell formatiu com a molt d'ESO, però amb cap formació especialitzada. Una novetat d’aquesta convocatòria és haver d’estar inscrits en el Pla de Garantia Juvenil, a part d'estar inscrits al Servei d'Ocupació de Catalunya com a demandants d'Ocupació i tenir interès per alguna de les especialitats formatives proposades.
 
Especialitats

Les especialitats formatives proposades són :

-Activitats auxiliars de comerç. 170 hores de formació teòrico-pràctica i 80 hores de pràctiques en empreses.

-Operacions auxiliars de magatzem en indústria alimentària. 170 hores de formació teòrico-pràctica i 80 hores de pràctiques en empreses.

-Operacions auxiliars de magatzem en indústries i laboratoris químics. 200 hores de formació teòrico-pràctica i 80 hores de pràctiques en empreses.

-Auxiliars de muntatge, manteniment i sistemes microinformàtics. 220 hores de formació teòrico-pràctica i 80 hores de pràctiques en empreses.

-Operacions auxiliars en l’organització i funcionament d’instal·lacions esportives i preparació de la pràctica esportiva. 220 hores de formació teòrico-pràctica i 80 hores de pràctiques en empreses.

-Caixer/a. 150 hores de formació teòrico-pràctica i 80 hores de pràctiques en empreses. (En valoració per possible canvi d’especialitat).
 
Després d'un primer període de formació,  l'objectiu és la formalització d'un contracte amb una empresa. El contracte de partida serà de 6 mesos, de 25 hores setmanals i amb una subvenció per l'empresa de la totalitat a excepció de la seguretat social.
 
Sol·licituds

Els i les joves interessades a participar en aquest projecte, poden posar-se en contacte amb el Canya Jove o el Servei a l'Ocupació de Sant Quirze del Vallès fins al proper 22 de gener de 2015.
 
El dia 26 de gener de 2015 a les 9:30 hores es realitzarà una sessió informativa, a la Masia Can Feliu, amb totes les persones que compleixin els requisits i que hagin sol·licitat la seva inclusió en el projecte.