Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La companyia Onze al Teatre presenta a Barberà del Vallès l’obra “Desafinant!”

Les entrades ja poden comprar-se anticipadament


La companyia Onze al Teatre presenta a Barberà del Vallès l’obra “Desafinant!”

La companyia teatral amateur de Sant Quirze Onze al teatre, presentarà el proper 7 de febrer a Barberà del Vallès l’obra “Desafinant”, una versió de “Besos”,  de Carles Alberola, que porta la signatura de Núria Colàs, la directora del grup. En aquesta funció, que es representarà a les 21.30 hores a la sala gran del Teatre Municipal Cooperativa de Barberà, s’estrenaran noves escenes incorporades recentment a l’espectacle.

“Desafinant” és una obra per riure molt i per reviure les cançons de la nostra infantesa o adolescència. Com explica la seva autora i directora, “cançons que formen part de la banda sonora de la nostra vida; situacions absurdes, o no tant, sobre el món de la parella, portades a l’extrem”. Tot servit amb autèntic nivell artístic, tot i que els actors i les actrius són tots amateurs.

L’obra va estrenar-se la passada festa major de Sant Quirze a l’escenari de La Patronal. L’èxit que va aconseguir va permetre una segona representació durant el Cap de Setmana de la Foscor, una festa solidària organitzada a l’octubre.

Les entrades poden comprar-se, al preu de 6 euros, de forma anticipada en aquest enllaç.