Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Economia

El programa SQ Viu l’Empresa torna a engegar amb el nou any

Cinc novers accions formatives aquest primer semestre de 2015


El programa SQ Viu l’Empresa torna a engegar amb el nou any

Millorar la competitivitat, estimular el talent empresarial i promoure la innovació són tres dels principals objectius del Programa SQ Viu l’Empresa, un projecte iniciat a l’any 2009 i promogut des del Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra, que torna a engega amb el nou any.

El balanç de 2014 és positiu, segons explica el regidor de Promoció Econòmica, Toni Rueda. “Tant les empreses locals com les persones emprenedores van gaudir de sis accions formatives de manera totalment gratuïta per afegir valor i noves capacitats i coneixement a les seves activitats”, explica.

Les propostes formatives van comptar amb la participació de prop de 140 persones i van cobrir àrees d’interès com ara normativa i novetats fiscals, un curs d’aparadorisme, un d’anàlisi de negoci amb el mètode CANVAS, i un de com pensa el client. El cicle va tancar al novembre amb un sessió per apropar noves formes de finançament als assistents.

Noves activitats per a 2015

El programa SQ Viu l’empresa proposa per aquest primer semestre de l’any cinc noves accions formatives. La primera, celebrada ja el 14 de gener, va repassar diversos aspectes de la reforma fiscal, com ara el tancament comptable, a càrrec d’Enric Rius, llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials de la UAB.

La sessió de febrer es celebrarà el dia 12 , de 9.30 a 13.30 hores,i versarà sobre l’adaptació de l’empresa a la Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals. Sota el títol “Com adaptar la meva empresa a la LOPD? Fes-ho tu mateix”, l’advocada Yolanda Adsuar oferirà els coneixements perquè els mateixos participants puguin adaptar els seus negocis a aquesta normativa.

La co-creació entre client i empresari per garantir la fidelització centrarà a l’abril una sessió impartida per Teresa Guix, assessora i co-creadora del’empresa Co-Emprèn, especialitzada en la creació de noves iniciatives empresarials. Aquesta sessió es realitzarà el dia 14 d’abril de 9.30 a 13.30 hores.

Les xarxes socials seran protagonistes també en el SQViu l’Empresa, i una de les més emprades per excel·lència en el món empresarial, el Linkedin, centrarà una sessió el dia 7 de maig de la mà de Felip Calvo, enginyer de telecomunicacions de la UPC i expert en Xarxes Socials.

Finalment, al juny, el programa semestral es tanca amb una jornada que aproparà als assistents com fer una correcta estratègia de vendes. Aquesta sessió anirà a càrrec de Mònica Mendoza, consultora de marqueting i vendes de l’empresa Energivity Consulting SL.

Per participar en el SQ Viu l’Empresa, podeu contactar al telèfon 937215208 o bé per correu electronic a empresa@santquirzevalles.cat o a emprenedors@santquirzevalles.cat. Totes les sessions són gratuïtes.