Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Obertes les inscripcions per participar a la Cursa dels Mussols del proper 28 de març

Enguany se celebra la setena edició d’aquesta prova nocturna organitzada pel Club Excursionista Sant Quirze


Obertes les inscripcions per participar a la Cursa dels Mussols del proper 28 de març

Com ja és habitual, amb l’estrena d’un nou any s’activa la pàgina d’inscripcions perquè corredors i corredores puguin apuntar-se a la cursa dels Mussols que se celebrarà el proper 28 de Març per les pistes de muntanya i els corriols de terra de la Serra dels Galliners amb sortida i arribada al gimnàs del CEIP Purificació Salas Xandri.

Enguany es disputarà la setena edició d’aquesta prova de trail running organitzada pel Club Excursionista Sant Quirze del Vallès i amb la col·laboració de l’Ajuntament, on la característica principal és que es disputa de nit, totalment a les fosques on l’únic punt de llum són les llanternes dels corredors i les senyalitzacions del camí facilitades per l’organització.

La prova es divideix per categories segons l’edat.

-Categoria Adulta. A partir dels 16 anys, on els corredors hauran de completar una distància de 13,4 km amb un desnivell acumulat de 700 metres i amb 3 avituallaments durant la prova.

-Categoria Júnior. 16 i 17 anys, amb un recorregut de 3.320 metres (Els corredors de 16 i 17 anys poden escollir si fer la cursa llarga o la més curta)

-Categoria Cadet. 13, 14 i 15 anys, amb un recorregut de 2.350 metres.

-Categoria Infantil B. 9, 10, 11 i 12 anys, completant una distància de 1.200 metres.

-Categoria Infantil A. 6, 7 i 8 anys. Els més menuts hauran de recórrer un total de 600 metres.

Tots els menors d’edat hauran de portar una autorització legal signada pels pares o tutors legals.

Aquesta prova està oberta a tothom qui hi vulgui participar però des de l’organització es recomana tenir una preparació física prèvia per fer front aquest tipus de proves. També cal recordar que les places són limitades, un màxim de 550 participants a la prova adulta i un total de 100 per totes les curses infantils. El cost d’aquesta cursa és de 17 euros més 4 euros en cas de necessitar assegurança i de 14 euros pels socis del Club Excursionista.

 

Inscripcions aquí