Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Atenció ciutadana

L’Ajuntament de Sant Quirze crea la bústia de factures electròniques per als seus proveïdors

Les empreses que treballen per les administracions estan obligades, des del 15 de gener, a presentar factures d’aquest tipus a partir de l'import de 5.000 euros


L’Ajuntament de Sant Quirze crea la bústia de factures electròniques per als seus proveïdors

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha introduït aquest mes de gener un servei de bústia de factures electròniques per als seus proveïdors. Des del passat 15 de gener, les empreses que treballin per les administracions públiques estan obligades a presentar les factures en format electrònic, a partir de l'import de 5.000 euros. I les administracions a rebre-les, mitjançant un punt únic d’entrada, electrònic, de factures.

La factura electrònica permet prescindir del paper i estalviar costos, tot garantint la seguretat del tràmit i simplificant-lo, i, a la vegada, facilitant la consulta en tot moment de l’estat de tramitació. El sistema e.FACT, que ofereix el Consorci d’Administració Oberta de Catalunya i ha adoptat Sant Quirze, ofereix, a més, una gran senzillesa d’ús i fins i tot proporciona eines per crear factures electròniques.


En aquest enllaç trobareu com accedir al servei

Més informació sobre la factura electrònica