Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Nens i nenes de l’escola 11 de Setembre visiten diverses àrees de l’Ajuntament

Alumnes de tercer de primària aprenen de ben a prop l’administració local que els és més propera


Nens i nenes de l’escola 11 de Setembre visiten diverses àrees de l’Ajuntament

Els alumnes de tercer curs de l’escola Onze de Setembre han tingut una jornada escolar diferent ja que han gaudit d’una visita per les diverses dependències de l’Ajuntament. Han iniciat la visita a la Sala de Plens del Carrer Nou on s’han pogut sentir regidors i regidores per un dia i on han pogut fer tot tipus de preguntes a l’Alcaldessa Montserrat Mundi i Mas, prèviament treballades a l’escola, recreant un dia de Ple Municipal.

Al sortir d’allà, una paradeta per esmorzar i agafar forces a la Plaça Anselm Clavé i cap a l’Ajuntament on els nens s’han dividit en dos grups. Han visitat l’Oficina d’Atenció Ciutadana on els han explicat les eines que utilitzen per una adequada atenció a l’OAC. Després dos d’ells han posat en pràctica aquestes eines i procediments per aconseguir un volant d’empadronament.

A l’altra banda de l’Ajuntament els nens han pogut veure un plànol autèntic de la primera escola de Sant Quirze de l’any 1934 i han pogut conèixer i veure de primera mà l’arxiu municipal.

Per acabar han fet la visita a l’àrea de Desenvolupament Urbà i Sostenibilitat, on els tècnics els han explicat diversos aspectes del municipi i també han tingut l’oportunitat de conèixer un aparell que mesura el grau de decibels anomenat sonòmetre. També han pogut gaudir d’imatges de les seves vivendes a través d’un plànol virtual. 

Segons l’alcaldessa, “Amb aquesta visita el que es pretén és que els nens petits coneguin de ben a prop l’administració pública i els seus representants” explica.