Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avisos

Les ventades que s’estan produint a tota Catalunya han deixat a Sant Quirze diverses incidències al llarg d’aquesta passada nit

Es manté l'alerta i es recomana suspendre totes les activitats a l'aire lliure


Les ventades que s’estan produint a tota Catalunya han deixat a Sant Quirze diverses incidències al llarg d’aquesta passada nit

L’episodi de fortes ventades que s’està registrant arreu de Catalunya ha deixat a Sant Quirze del Vallès diverses incidències al llarg d’aquesta passada matinada. Per sort, les incidències no han estat greus. En aquests moments, les ratxes de vent continuen amb intensitat puntual. I, segons les previsions meteorològiques, al llarg del matí el vent ha d’anar disminuint.

De moment, es manté l’alerta del Pla d’Emergències Municipal i es recomana suspendre totes les activitats a l’aire lliure. Així ho faran els centres educatius del municipi. També resten tancats espais públics amb abundant arbrat. I es recomana evitar al màxim els desplaçaments i extremar la precaució. El Centre de Coordinació d'Emergències local s'ha reunit aquest matí a la seu de la Policia Local i segueix de prop la situació.

Resum de les incidències


Hi ha una pancarta publicitària mig despenjada al carrer del Mig; un arbre caigut al mig de la comarcal C-1413, que ha estat retirat per un agent de policia; una moto caiguda al terra a l’Avinguda de Can Pallàs; una tapadora del semàfor de la C-1413 amb Països Catalans oberta i mig penjant, que ja ha estat reparada; una reixa d’empresa oberta al carrer Cabrera; contenidors d’orgànica moguts pel vent a diferents punts del municipi, que ja s’han tornat al seu lloc; s’han retirat branques trencades de la calçada a diferents punts sense causar danys; s’han produït múltiples activacions d’alarmes en instal·lacions municipals amb motiu del vent; hi ha hagut danys en algunes tanques de domicilis privats a la zona de Can Pallàs, sense afectació a la via pública; i s’han recollit una antena de televisió trobada a l’avinguda Pau Casals i una senyal de trànsit.
 
Recordem que per a qualsevol consulta o per informar de qualsevol fet relacionat amb el temporal que ens afecta, podeu trucar a la Policia Local, al 93 721 68 68, o al Servei d'Emergències de Catalunya, al 112.

Demanem a la població que segueixi aquests consells:

−Cal evitar deixar testos  o elements decoratius a les terrasses en llocs on puguin caure al carrer.
−Cal recollir tendals i assegurar tots els elements exteriors que puguin sortir volant com antenes o mobiliari de terrasses o jardineria.
−Baixar completament les persianes i tancar portes i finestres. 
−Evitar tots aquells desplaçaments que no siguin estrictament necessaris. 
−En cas que sigui imprescindible desplaçar-vos per carretera, feu-ho extremant les precaucions, sobretot a Autopistes i vies ràpides. I, especialment camions i caravanes. Informeu-vos prèviament de l'estat de la xarxa  viària trucant al 012 (telèfon d'informació al ciutadà) o a la web del Servei Català de Trànsit (cliqueu aquí). 
−Anar amb precaució en totes les activitats a l'aire lliure. 
−Estigueu atents a la informació meteorològica


 

 

Seguiu aquí la previsió meteorològica

 

Seguiu aquí l'actualització de la informació de Protecció Civil