Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avisos

El vent afluixa i la situació d'emergència baixa a pre-alerta durant el cap de setmana

Els equipaments i espais públics que estaven tancats, o amb l'accès restringit, tornen a obrir


El vent afluixa i la situació d'emergència baixa a pre-alerta durant el cap de setmana

La força del vent ha anat remetent en les darreres hores a Sant Quirze del Vallès i per això el Centre de Coordinació d'Emergències local ha decidit baixar a pre-alerta la situació anterior d'alerta. Aquesta pre-alerta es mantindrà al llarg del cap de setmana per precaució, però des d'aquest divendres al migdia tornaran a obrir-se els espais públics i equipaments que s'havien tancat, o que se n'havia restringit l'accés, davant el risc provocat per les ventades.

La situació, a hores d'ara, és de normalitat. Les incidències que s'han produït, bàsicament durant la matinada i cap d'elles greu, estan resoltes en la seva major part. Els serveis municipals han estat treballant des de la matinada per reparar els danys i restablir la normalitat. Al llarg del dia s'acabaran de resoldre alguns serrells que encara no s'han pogut solucionar.

Els cops de vent han estat lleugerament inferiors als màxims prevists. En concret, la ratxa més forta s'ha registrat a les 00:47 hores, amb un cop de 75,6 quilòmetres per hora.