Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Un mosso d’esquadra mor atropellat en un control de trànsit que es feia a Sant Quirze

Les banderes són hissades a mig pal en senyal de condol


Un mosso d’esquadra mor atropellat en un control de trànsit que es feia a Sant Quirze

Un mosso d’esquadra ha mort a primeres hores del matí d’aquest dissabte, atropellat per un vehicle, en un control de trànsit que s’estava realitzant a l’autopista C-58 dins del terme municipal de Sant Quirze del Vallès. El conductor ha fugit i ha estat localitzat i detingut poc després a Santa Coloma de Gramenet, acusat d’un presumpte delicte d’homicidi.

Més informació, cliqueu aquí.

Patrulles de la Policia local de Sant Quirze que estaven fent també un control de trànsit a un altre punt del municipi, han anat al lloc de l’atropellament i han participat en la recerca del vehicle que ha fugit, ja que els Mossos d’Esquadra han demanat la col·laboració de les policies locals de la zona en l’operatiu que s’ha organitzat.

L’alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi, i l’inspector de la Policia local han anat al llocs dels fets i s’han posat a disposició dels Mossos i del seu director general, Albert Batlle, que també s’hi havia desplaçat. Posteriorment s’han traslladat al complex Egara, la seu central de la Policia de la Generalitat, on s'han reunit amb el conseller d'Interior, Ramon Espadaler

L’Ajuntament de Sant Quirze ha decretat dol oficial fins dilluns vinent i les banderes onejaran a mig pal als diferents espais públics on n’hi ha d’hissades. Una representació del consistori i de la Policia local assistirà al funeral de l’agent. L’alcaldessa ha manifestat el seu condol, el de l’Ajuntament i el del poble de Sant Quirze, per la pèrdua d’un “servidor públic que s’ha deixat la vida mentre treballava perquè tots visquéssim més segurs”.

Montserrat Mundi també ha tingut paraules d’ànim per la família de l’agent mort, els seus companys i tot el cos dels Mossos d’Esquadra, així com també per a la Policia local, els integrants de la qual estan colpits pels fets ocorreguts.

 

Foto: el vehicle que ha fugit, un cop ha estat interceptat a Santa Coloma de Gramenet. Imatge difosa per l'Agència Catalana de Notícies.