Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avisos

Passa a pre-alerta el Pla Neucat a Sant Quirze

La previsió segons el Centre de Coordinació d'Emergències és que al Vallès Occidental no es torni a activar el temporal


Passa a pre-alerta el Pla Neucat a Sant Quirze

  L'Ajuntament de Sant Quirze ha desactivat la fase d'alerta del Pla Neucat  avui al migdia d'acord amb la previsió del CECAT, que preveu que la nevada no es torni a activar de manera intensa avui al Vallès Occidental. No obstant això, sí que hi ha comarques que estan en alerta i que hores d'ara estan resolent les incidències que ha provocat aquesta nevada per tot el territori català.

Al llarg del matí, tant els efectius de la brigada municipal com de la Policia de Sant Quirze han realitzat diferents actuacions de prevenció, com llençar sal a l'entrades dels centres educatius o dels principals equipaments del municipi.
De cara al vespre-nit es podrien produir noves precipitacions en forma de neu però no s'esperen grans acumulacions. Tot i així, les previsions auguren una forta baixada de temperatures que podrien comportar gelades i un episodi de fred intens.


En cas que us hagueu de desplaçar, us recomanem que us informeu abans de sortir a través  dels següents canals:


Incidències viàrieshttp://www.gencat.cat/transit/marcit_n.htm

Meteocat: http://www.meteo.cat/

Consells en cas d'onades de fred: http://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/consells_autoproteccio_emergencia/riscos_naturals/onada_de_fred/