Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avisos

Fins al 21 de febrer poden presentar-se candidatures per al Premi Mussol 2015

Guardó per reconèixer el treball personal o social en pro de la identitat de Sant Quirze del Vallès


Fins al 21 de febrer poden presentar-se candidatures per al Premi Mussol 2015

Fins al proper 21 de febrer poden presentar-se candidatures per al Premi Mussol 2015. L'Ajuntament de Sant Quirze atorga, cada any des del 2002, aquest guardó de caràcter honorífic amb la voluntat de reconèixer públicament aquelles persones o col·lectius que s’hagin distingit per algun fet o activitat que hagi impulsat la identitat de Sant Quirze del Vallès. El lliurament té lloc en el marc de l’Aplec del Mussol, a la primavera.

Les candidatures les pot presentar qualsevol veí o veïna que aporti una proposta subscrita, com a mínim, per 100 residents del municipi, majors de 16 anys. Les entitats i associacions inscrites al Registre municipal d’Entitats també poden presentar candidatures, així com l’Alcaldia, i una tercera part dels membres que integren la Corporació municipal.

Les candidatures han d’anar acompanyades d’una valoració raonada que acrediti els mèrits de la persona o entitat que es pretén reconèixer. Les propostes s’han de presentar per instància inscrita a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, bé la central de l’Ajuntament, bé la de Torre Julià, a Les Fonts, fins al 21 de febrer, com a data màxima. En aquest enllaç podeu llegir el reglament del Premi i descarregar-vos una sol·licitud.

Una comissió formada per un representant de cada grup municipal i presidida per l’Alcaldessa estudiarà les propostes presentades i n’elevarà una al Ple de la Corporació del mes de març per a la seva resolució.

Recordem que a més del premi concedit per l’Ajuntament, l’entitat Ateneu de Sant Quirze atorga el premi “Mussol de l’Any”. L’any passat, els premiats van ser, respectivament, l’Institut Sant Quirze, amb motiu del seu vinté aniversari, i el programa televisiu “El Intermedio” i els Castellers de Sabadell.

 

Foto: Imatge del lliurament deles premis de la passada edició