Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Seguretat Ciutadana

Es posa en marxa un nou piló al carrer Nou

El carrer només romandrà obert entre les 11 i les 13, i les 15 i les 17 hores.


Es posa en marxa un nou piló al carrer Nou

Aquest dimecres, dia 10 de març, entra en funcionament el piló d’accés al carrer Nou. Aquesta instal·lació respon, únicament, a motius de seguretat ja que es tracta d’un carrer estret i sense voreres i el trànsit de vehicles es considerava perillós pels vianants. Tècnics de l’Ajuntament de Sant Quirze van mantenir diverses reunions amb el veïnat del carrer per tal de trobar una solució tècnica. Finalment, es va decidir instal·lar aquest piló, totalment innovador, fabricat per l’empresa del municipi Anortec.

Amb l’entrada en funcionament d’aquest piló, el trànsit en aquest carrer quedarà restringit únicament als veïns i veïnes de la zona. Tan sols d’11 a 13 hores i de 15 a 17 hores el carrer estarà obert al trànsit de vehicles en general per facilitar els desplaçaments.

A cada persona resident al carrer Nou propietària d’un habitatge i/o titular d’un vehicle censat al municipi, des de l’Ajuntament de Sant Quirze se li ha fet arribar un comandament que activa el mecanisme de descens del piló per tal de poder accedir en cotxe a aquest carrer. El tinent d’alcaldia de Seguretat Ciutadana, Pep Llamas, ha assegurat que “s’han  reservat comandaments perquè serveis públics com són la brigada de neteja, els serveis d’emergències mèdiques, el cos de bombers o la mateixa policia local puguin accedir al carrer Nou per realitzar la seva tasca i donar cobriment a les demandes veïnals tant a les habituals com a les d’emergència”.