Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Comencen les inscripcions per participar a la sortida al teatre per anar a veure "Sister Act"

Al musical, que es representa al Tívoli de Barcelona, hi actuen les santquirzenques Gara Roda i Lourdes Garcia


Comencen les inscripcions per participar a la sortida al teatre per anar a veure "Sister Act"

Aquest dilluns, 9 de febrer, comencen les inscripcions per participar a la sortida al teatre que organitza la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Sant Quirze. En aquesta ocasió, s'anirà a veure el musical “Sister Act”, que es representa al Teatre Tívoli de Barcelona i en el qual hi participen dues actrius santquirzenques, Gara Roda i Lourdes Garcia.

La sortida al Teatre es farà el dimecres 25 de març des del carrer Església de Les Fonts (17.45 h), i a la rotonda dels FGC de Sant Quirze (18.00 h). El preu per participar-hi és de 30,93 euros. Les places són limitades.

Les inscripcions són obertes del 9 al 19 de febrer i poden fer-se a:

Oficina d’Atenció Ciutadana (Ajuntament)

Dilluns a dijous, de 8:30 h a 20 h
Divendres, de 8:30 a 14 h
3er dissabte de mes, de 9 a 14 h

OAC Torre Julià (Carrer de Josep Mitats, 10, Les Fonts)
Dimecres, de 16:45 h a 20 h
Divendres, de 8:45 h a 14 h

L’obra narra les aventures de la jove Deloris, una cantant aspirant a diva que presencia un assassinat i la policia l'amaga en l'últim lloc al que ella hauria volgut anar, un convent. Rebel i inconformista, Deloris revolucionarà la tranquil·la vida de la comunitat religiosa i es guanyarà l'admiració i l'afecte de les seves noves companyes. Però això no serà suficient per lliurar-se del seu passat.

El musical està basat en la pel·lícula nord-americana del mateix nom, dirigida per Emile Ardolino i estrenada el 1992 (va haver-hi una seqüela l’any següent). El musical es va estrenar als Estats Units el 2006. El 2009 va arribar a Londres amb una altra producció. I el 2011, a Broadway, amb un nou muntatge. Aquest 2014 s’ha estrenat a Barcelona, en el que ha estat la premiere mundial en espanyol de l’espectacle. L’actriu Whoopi Goldberg, protagonista de les pel·lícules, Stage Entertainment, responsable de musicals com “Mamma Mia!”, “Los Miserables” i “El rey León”, i la catalana El Terrat en són els productors.

Gara Roda (Sant Quirze del Vallès, 1992) té una formació internacional en cant i dansa i experiència com a ballarina en diversos projectes del Palau de la Música de València i com a actriu i cantant en els musicals “Game over”, “Goodbye Barcelona”, “Josafat, el musical” i “Per sobre de totes les coses (Bare)”.

Lourdes Garcia (La Corunya, 1979) s’ha format en l’àmbit del teatre musical, una passió que va descobrir en instal·lar-se a Barcelona anys enrera. Ha treballat en els musicals “RIP, un funeral musical” i “El somni de Copèrnic” i també com a cantant solista. A més, dirigeix diverses corals, entre elles la Societat Coral Il·lustració Artística de Sant Quirze.