Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Oberta la inscripció per a nous cursos de català

S'ofereix un curs presencial de nivell suficiència 3, l'últim per aconseguir el certificat de nivell C


Oberta la inscripció per a nous cursos de català

L’Oficina de Català de Sant Quirze del Vallès inicia la matriculació per als nous cursos de català. S’ha previst un curs presencial en horari de tarda de nivell Suficiència 3, l’últim per aconseguir el certificat oficial del nivell C. Els curs té una durada de 45 hores (del febrer al juny) i començarà el 23 de febrer.

Estudiar català a casa
A més, per a les persones que no poden assistir als cursos presencials, també s’ofereixen cursos semipresencials dels nivells bàsic, elemental, intermedi i de suficiència, per tal d’estudiar català a l’hora que els vagi millor. Aquesta modalitat implica treballar a la plataforma virtual Parla.cat (cliqueu aquí) i assistir a dues sessions presencials per treballar l’expressió oral.

Matriculació
La matriculació tindrà lloc al primer pis del Centre Cívic Can Feliu (carrer d’Eduard Toldrà, s/n) de l’11 al 17 de febrer. Els horaris de matriculació són: matins de 10 a 13 hores; i tardes, dilluns i dimecres, de 17 a 19 hores. Si cal, per determinar el nivell es farà una petita prova.

Proves oficials lliures
El departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ha publicat una nova convocatòria de proves per a l’obtenció dels certificats de català. La inscripció es pot fer per Internet a l’Oficina Virtual de Tràmits (entreu-hi aquí) i acaba el 18 de febrer. Les proves dels diferents nivells es faran durant els mesos de maig i juny.
 

Més informació
Per a més informació podeu adreçar-vos a l’Oficina de Català, telefònicament (93 721 18 99) o per correu electrònic (santquirze@cpnl.cat)