Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

L'ONG Cooperación y Ayuda dóna 3.000 euros per a ajudes de menjador per a infants de Sant Quirze

L'aportació es canalitzarà a través dels serveis de Benestar Social


L'ONG Cooperación y Ayuda dóna 3.000 euros per a ajudes de menjador per a infants de Sant Quirze

Cooperación y Ayuda, una ONG amb seu a Sabadell i Sant Quirze del Vallès, ha decidit destinar 3.000 euros a ajudes de menjador per a infants del poble, a través de la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès. És el segon any que aquesta entitat fa una aportació econòmica (l’any passat va ser de 1.260 euros) per a beques de menjador per a menors en situació familiar de vulnerabilitat.

El Servei de Benestar i Família de l’Ajuntament fa d’enllaç entre l’entitat i les associacions de mares i pares d’alumnes, gestores dels menjadors escolars, per a la concessió dels ajuts. Es preveu que se’n beneficïin nou infants de tres escoles del municipi.

Cooperación y Ayuda, està integrada i dirigida per membres residents a Sant Quirze del Vallès; d'aquí neix la idea de donar aquesta quantitat precisament al municipi. Aquesta ONG treballa sobretot en programes d'ajuda internacional al continent Africà, especialment a Ruanda, realitzant projectes que sempre tenen una relació directa amb els sectors més desafavorits, especialment amb la infància. També ha finançat projectes a països d'Amèrica Llatina, Àsia i Oceania, encara que les primeres experiències internacionals dels membres d'aquesta ONG es van desenvolupar a la zona balcànica de Bòsnia i Kosovo.

En aquests últims anys, Cooperación y Ayuda, està treballant en projectes de sensibilització, mitjançant campanyes i accions puntuals en diferents municipis, en aquest cas de Catalunya, ajudant a famílies en risc d'exclusió social. Sota aquests paràmetres, Cooperación y Ayuda ha decidit aportar una quantitat econòmica que ajudi a pal·liar el drama de famílies i nens que no poden optar a pagar de manera íntegra el preu del menjador escolar. L’entitat està duent a terme una acció idèntica als municipis de Montmeló i de Rubí.